Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

09.12.2022

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

 

Η Ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος ΕΦΑΑ, της Σχολής ΕΦΑΑ, περιόδου Ιουνίου 2022  θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 σε δύο κλιμάκια ορκωμοσίας. Το πρώτο κλιμάκιο ορκωμοσίας ώρα 11.00 π.μ(Α-Λ) και το δεύτερο κλιμάκιο ορκωμοσίας ώρα 13.00  π.μ. (Μ-Ω) (επισυνάπτονται οι κατάλογοι με τους πτυχιούχους ανά κλιμάκιο) στη Μεγάλη Αίθουσα του Κεντρικού Κτηρίου (Πανεπιστημίου 30, από την κεντρική είσοδο του κτηρίου)

1) Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας, οι ορκιζόμενοι και άτομα που ενδεχομένως να τους συνοδεύουν τα οποία δεν μπορεί να είναι περισσότερα από δύο (2) για κάθε φοιτητή/τρια, καλούνται να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής της τελετής (Μεγάλο Αμφιθέατρο) 30 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής, επιδεικνύοντας άπαντες,  την αστυνομική τους ταυτότητα.

2) Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι ορκιζόμενοι δεν θα ενδύονται με την τήβεννο 

4)Οι τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων του ΕΚΠΑ βιντεοσκοπούνται, ενώ κατά τη διάρκειά τους, λαμβάνονται φωτογραφίες των ορκιζομένων και των παρευρισκομένων επισκεπτών.

5) Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

6) Όσοι ορκιζόμενοι δεν έχουν δηλώσει στη Γραμματεία του Τμήματος τα ονόματα των ατόμων που θα τον συνοδεύουν και θα παρίστανται στην τελετή ορκωμοσίας, να αποστείλουν τα ονόματα στο e-mail: goiko@uoa.gr 

Κατάλογος Πτυχιούχων